Перейти до основного вмісту

Клієнти​

Сторінка Клієнти — це довідник, у якому зберігаються дані клієнтів, внесені раніше.

Щоб перейти на сторінку довідника, натисніть кнопку Клієнти.


Версія для комп’ютера

У версії для комп’ютера натисніть Клієнти у бічному меню.

image2

Пошук клієнта​

У довіднику можна шукати клієнта за:

  • іменем;
  • прізвищем;
  • юридичною особою;
  • телефоном;
  • електронною поштою.

Щоб розпочати пошук, натисніть іконку пошуку.


Почніть вводити дані клієнта, наприклад ім’я та прізвище. Відкриється список клієнтів, що відповідають запиту. Щоб завершити пошук, натисніть іконку ✖️.


Версія для комп’ютера

У версії для комп’ютера введіть дані в поле пошуку над таблицею. Щоб завершити пошук, натисніть Скасувати.

image5

Додавання клієнта​

Щоб додати нового клієнта, на сторінці Клієнти натисніть іконку ➕.


Відкриється сторінка Новий клієнт. Заповніть блоки:

  • 1 — Адреса доставки;
  • 2 — Клієнт.

Натисніть + Додати. Клієнта буде додано до довідника.


Версія для комп’ютера

У версії для комп’ютера натисніть Додати клієнта.

image14

Відкриється вікно Додати нового клієнта. Заповніть блоки:

  • 1 — Адреса доставки;
  • 2 — Дані клієнта.

Натисніть Додати. Клієнта буде додано до довідника.

image15

Редагування клієнта​

Дані клієнта можна редагувати або видалити. Натисніть картку потрібного клієнта. У вікні, що відкриється, натисніть:

  • 1 — Редагувати;
  • 2 — Видалити.

Версія для комп’ютера

У версії для комп’ютера натисніть іконку з трьома крапками в кінці рядка клієнта й оберіть Редагувати або Видалити.

image7

Якщо ви обрали Редагувати, відкриється сторінка Редагувати клієнта. На ній можна змінити дані в блоках:

  • 1 — Адреса доставки;
  • 2 — Клієнт.

Змініть потрібні дані й натисніть Зберегти.


Версія для комп’ютера

У версії для комп’ютера відкриється вікно Редагувати клієнта з блоками:

  • 1 — Адреса доставки;
  • 2 — Дані клієнта.

Змініть потрібні дані й натисніть Зберегти.

image9

Видалення клієнта​

Якщо ви обрали Видалити, у вікні підтвердження натисніть Видалити, щоб видалити клієнта, або Скасувати, щоб залишити його в довіднику.


Версія для комп’ютера

У версії для комп’ютера у вікні підтвердження натисніть Так, щоб видалити клієнта, або Ні, щоб залишити його в довіднику.

image11